O Young MBSA | NETWORKING, SETKÁNÍ | Proběhlé akce FOTO | Aktuality | Rozhovory | " ... v souvislostech" | YMBSA ve světě | Členství | Kontakt |
Děkujeme za přízeň v uplynulém roce a letech. Věříme, že i v příštím roce budou příležitosti ke společným setkáním, ať už v rámci platformy YMBSA, nebo..
CO SI VLADIMÍR FRANZ MYSLÍ o české hymně, o bulváru, o naší společnosti? Jak hodnotí současnou situaci? Jak vzpomíná na svou kandidaturu a prezidentské klání? Jak..
Co si myslí o bulváru? Proč nemá rád počítač? Co se mu podařilo vytvořit letos v ateliéru? Co ho čeká v nejbližší době?
Je to dva roky ode dne, kdy hned dvacet osobností kandidovalo na post prezidenta České republiky v první přímé volbě. Do souboje nakonec prošlo pouze devět z nich. Petici..
Praha, 21. května 2012 - Jste-li příznivci pořadu Šéf na grilu Zdeňka Pohlreicha, nenechte si ujít zejména první díl druhé série s podtitulem Vaření pro kamarády, který odvysílá Prima family už v pondělí 21. května od 21.20 hod.
A cože má pořad společného s Young MBSA? Davida Šaška! :)
V tomto dílu se totiž na „velkého“ šéfa přijdou podívat jeho mladší kolegové a také pedagogové, kterým vděčí za pevné základy toho, co se naučil. Pohlreich s humorem i kapkou nostalgie zavzpomíná… a pomoci s přípravou a konzumací mu přijdou ti, kterým vděčí za základy kulinářské abecedy, ale také mladší kolegové, které zase něco přiučil on...
Zdeněk Pohlreich jej označil za kuchaře, jehož kulinářských kvalit si váží. Člen Young MBSA, šéfkuchař David Šašek, svou virtuozitu předvádí v restauraci CODA hotelu Aria.
Foto: archiv hotelu Aria/restaurace CODA
Od 12 let pomáhal a přímo se účastnil vaření v profesionální kuchyni penzionu svého otce v Pístině u Stráže nad Nežárkou pod vedením zkušených kuchařů. Se svým týmem připravuje domácí českou a mezinárodní kuchyni, která je postavená na tradičních základech a jednoduchosti. Hlavním artiklem jsou kvalitní čerstvé, sezónní, převážně tuzemské suroviny a BIO potraviny. |
Chloubou kuchyně je i sorbet z květů pampelišek s pomerančovou pěnou Foto: archiv hotelu Aria/restaurace CODA
ROZHOVOR S DAVIDEM A DAVIDŮV RECEPT NAJDETE na webu YMBSA v sekci Rozhovory